Välkommen till min rosa bubbla!

måndag 30 januari 2012

Husplaneringar och funderingar

Vilken härlig helg vi har upplevt! :)
Lördagkvällen tillbringades med härliga gänget i skogen med korv och pinnbröd, underbart! Tack för det, vi skrattade så A:s kommentar: "Nu lever vi 5 år till!" passade som handen i handsken!

Ikväll bär det av i kylan till Solkulla å ett efterlängtat unit möte! Ska bli fantastiskt att träffa alla systerkonsulter igen efter ett litet uppehåll! :) Å farten e uppe så "watch my smoke!" Har jobbat frenetiskt och så fortsätter vi! "I love my life!" Sen efter mötet blir det ishockey match med gänget och högst troligen hamnar vi på en kopp kaffe vid Neste efteråt! :)

Såå, huset, har skissat lite fasadritningar på Paint, ja just det, Paint e ju inte riktigt bästa programmet men, håll till godo med lite "oproportionerliga" streck och fyrkanter! :)
Själva planritningen ska jag försöka mej på så småningom! :) Eftersom de ett eget designat hus, efter många timmar vid ritbordet, så finns inga färdiga ritningar utan allt måste göras för hand! Vilket är väldigt intressant och spännande! Men troligtvis blir det dethär huset och snart, banken here we come! :)

Mitt liv e innehållsrikt och spännande just nu, både på det privata planet och i jobb sammanhang! Underbart!!!

Ha en fantastisk måndag, de ska ja ha!
Ciao!

2 kommentarer:

  1. ha ett trevligt möte å häls alla :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) De ska ja göra! Ha en fantastisk måndag kväll Jeanette! :)

      Radera