Välkommen till min rosa bubbla!

tisdag 31 januari 2012

"Mount Everest-energi"

Härlig kväll igår! Ett fantastiskt unit-möte å så underbart att träffa alla! :) Efteråt en riktigt intressant match i Kronoby med gänget och en värmande kaffekopp på Neste efteråt med härliga skämt och många skratt, ni e über sköna gänget! :) Tack!

Såå, de blir lunden-jobb ikväll, hade tänkt jobba MK hela kvällen med en massa samtal, men så blev inte fallet idag. Får ta igen det imorgon ist. De e visst nån som e sjuk så nu blir det att hoppa in och åka å hälsa på alla gooa klienter ikväll, imorgon bitti och torsda morgon. Men då får ja en bra start på dagen och hoppeligen energi över till jobbet på kvällarna! :) men MK jobbet e ju de bästa som finns så de orkar man alltid!
Å ja e stolt över mig själv, har klarat utmaningen PSx2 så då har man äran att delta på lite extra utbildning med SNSD Christina, underbart fantastiskt! Ser fram emot 13.2 för då smäller energin i taket å motivationen når Mount Everests topp! :)


Nu ska ja hämta ved, det börjar bli kallt här, igen.. Ska bli heelt underbart med nytt hus och bergsvärme så man inte behöver kuska in ved varje dag år ut och år in för att hållas varm eller för att kunna hoppa i duschen utan att frysa till en fin liten is skulptur! :)

Ja e bergis på att det e kallare utanför vårt fönster än på Mount Everest idag med denna pinande blåst, men snöflingorna verkar trivas för de virvlar runt så fint, ska grabba tag i kameran när ja går ut. Nu.

Sooo looong!

1 kommentar:

  1. ska ni bygga hus? :) vem tar ni bergsvärme av? av oss? ;)

    SvaraRadera