Välkommen till min rosa bubbla!

torsdag 22 december 2011

Jul i vårt hus

 "Granen står så grön å grann i stugan, trallalaa trallalaa trallalalla" Svärfar hittade en enorm gran åt oss, de e en riktig Kalle Anka gran å gott doftar den oxå! :) De e ju bara för härligt med jul! All julmat, julklappar, släkt och vänner! Underbart! Ja hoppas att alla ska få en riktigt trevlig och mysig jul, sist å slutligen e de ju en inställnings-fråga det hela. Stressar man upp sig och suckar över allt stå hej, ja-a då får du sucka många gånger. Ta de som de kommer de har jag gjort! :) Idag ska ja jobba lite, bara lite. Har egentligen tagit jul-semester redan men när nöden kallar å nån behöver mera mascara ja då ska hon få det! :) Ikväll ska vi oxå ha dopp i grytan hos svärföräldrarna, de brukar vara så himmelskt gott och mysigt. Att sitta hela familjen kring bordet och doppa i grytan och bara mumsa! Men innan det ska de absolut sista julklapparna inhandlas så vi kan leverera imorgon, samt julkorten ska delas ut. Ja gillar att dela ut dem personligen till de som bor lite närmare, så får man på samma gång önska god jul IRL.


Ska också visa fredagens julfest make-up. Å jaaa ja har ny frisyr, äntligen! Ja e super duper nöjd! L och ja va lite fundersamma när vi sköljt bort färgen men det blev så otroligt bra! Tusen Tack L, du e bäst! :)
Åter till make-upen: Använde mig av många olika färger för att få till en riktig sotig/lyx style. Grunden e ju förstås bas-serien med primer och foundation, vårt nya super härliga Creme-to-powder som döljer alla skavanker och håller make-upen på plats i evigheter samt vanligt mineralpuder och Oil mattifier som jag inte kan leva utan! :) I färgväg så grundade jag med Chrystalline, sen lite Dusty lilac, Sheer violet och Sweet plum som effektskugga och lite, lite av vår härligt svarta Coal för att få till det lilla extra. Som eyeliner använde jag Liquid eyeliner i svart och underbara Lash love mascara i svart. Som pricken över i lös ögonfransar och i topparna av ögonfransarna lite Lash love mascara i blått för att få en häftig effekt! På läpparna förstås lip primer, lipliner nautral, läppstiftet Frosted rose, som går lite i lila och Sugarberry lipgloss, även det i lila ton.


De va mitt lilla inlägg för idag, nu ska jag byta till rena lakan, packa inför jul-bastun och dopp i grytan ikväll och småningom invänta maken så vi kan dra iväg på skoj-skoj! :) Men allra först posten!

Ha en super dan-före-dan-före-dopparedan! ;)


"Kärlek är ett försök att förvandla ett stycke drömvärld till verklighet."
-Theodore Reik
// Cajsa

1 kommentar:

  1. Granen är ju verkligen sjukt stor, men snygg, en drömmgran :D

    SvaraRadera