Välkommen till min rosa bubbla!

måndag 14 februari 2011

Global uppvärmning???

Jaa-a, var e den? Här var det -36,8 imorse å ännu halv 8 visade termometern -34. De e verkligen en vinter som fyller uttrycket smällkall vinter! Såna här dagar längtar man verkligen till varma soliga dagar! Vi får hoppas ordspråket "efter en kall vinter, kommer en varm sommar" stämmer.

Har haft en alldeles underbar vändag med en gullig gubbe hemma och en fantastisk Awards night med systerkonsulterna! Champagne glasen fixade! ;) Tack SD!

Känner en väldig lättnad efter lördagens köp, hittade den med stort D! Den e alldeles, alldeles underbar! Var lite skeptisk först när jag blev erbjuden att prova den men när den väl satt på var det inga tvivel om saken! Har ju alltid drömt om en helvit men en bra kvinna kan ändra sig så det blev en helt annan!
Å TACK H för att du var med!

Lördag kvällen i Vasa blev också riktigt lyckad! Tack för de också! :)
Nu på lördag blir det åka av i Lappfors backen, på pulkka me gänget! Ser fram emot det, hoppas bara att graderna orkar krypa uppåt så vi inte förfryser allt vad vi äger och har! :) Men innan det blir det 2 nätter i jobb och en massa Mary Kay jobb! Var riktigt inspirerande att vara på Pace setter kurs ikväll! Nu vet jag vad som ska göras denna vecka! Full fart uppåt! :)

Nej nu blir det snart sängdax å en riktigt glad vändag till er allihopa! Förstås e den just över men man kunde fira den flera dagar för alla fina vänners skull! :)
Tack för att ni finns!

Goodnight!
// Cajsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar