Välkommen till min rosa bubbla!

söndag 20 februari 2011

Heldag med kälke och gott sällskap

Väntar på att nyheterna ska vara avklarade så Wallander fortsätter. Tänkte dela med mej av lite smått och gott från gårdagen så länge!
Kl. 14.30 körde taxin in på gårdsplanen och ut kom 7 glada och förväntansfulla personer redo att inta "pulkka backen" vid skidstugan! Solen värmde härligt trots kölden och humöret var på topp. Vi promenerade till backen och väl framme kom 2 till och sällade sej till sällskapet. Elva yra och glada åkare traskade upp för att inta positionen för första åket! Vilken njutning sen (trots att jag inte kom riktigt ända ner på första åket) att känna vinden mot ansiktet och gupporna som slog i "röven" tills man var ner och fick traska uppåt igen!
Så höll vi på ända till kl. 19 (tror klockan hann bli det innan vi traskade mot Mos igen) Men där emellan hann vi med korvgrillning, ett par öl, fruset vin och spetsad o´boy! Hade en mycket trevlig stund med gänget så TACK till alla som förgyllde dagen!
Väl hemma hos oss blev det pizza och lite andra godsaker och många diskussioner om allt möjligt! Kvällen avrundades strax före halv 2 och alla tror jag var väldigt slitna efter allt pulkka åkning och var nöjda att få åka hem och sova! Fick själv en väldigt god natt men morgonen var inte lika god! Träningsvärk upp till tänderna och en nästan blå rumpa! Men vad gör man inte för att hålla barnasinnet kvar och få ha en helkul dag i gott sällskap! :)







Temperaturen sjönk sakta till -18 grader när solen sakta dalade ner bland trädtopparna men vi höll oss varma med att springa uppför backen!
Så efter en hel kväll blev resultatet:


TUSEN TACK till alla deltagande för en minnesvärd dag! Detta gör vi om! :)

// Cajsa

1 kommentar: